Over mij

Hallo, ik ben Ricky van Langeveld. Als Rotterdamse geboren, heb ik een ‘roll up the sleeves’ mentaliteit. Ik hou niet van half werk, ik ben grondig en compleet. 

Grafisch ontwerper Ricky van Langeveld
Ik heb bijna 30 jaar werkervaring in  binnen- en buitenland. Zo werkte ik voor een groot IT bedrijf in de VS om met een klein team een sales kantoor op te zetten. Ik heb ervaring in zowel de harde commerciële (profit) en in de non-profit sector.

Na al die jaren werd de innerlijke roep om mijn creativiteit duidelijker in mijn dagelijks werk in te kunnen zetten steeds luider. Ik deed een opleiding aan het Media College Rotterdam. Gedurende de opleiding ben ik begonnen met werken ‘voor mezelf’. Hoofdzakelijk pakte ik zoveel mogelijk oefen-opdrachten aan; om veel vlieguren te krijgen en te stoeien met de technieken.

Omdat ik in veel branches heb gewerkt, en zowel aan de inkopende als aan de verkopende kant heb gezeten, weet ik goed hoe het werkt. Ik kan goed met mijn klant meedenken. Ik plan mee op lange termijn en denk kostenbesparend naar de klant toe. Ik heb een zakelijke instelling maar belangrijker vind ik een goed, persoonlijk contact.

Ricky van Langeveld
Enkhuizen

2015 kleurenbalkjes